Kannustava Perusturva-kirja julkaistiin

Ajatushautomo kompassi on julkaissut ensimmäisen tutkimuksensa. Asmo Maanselän kirja Kannustava perusturva julkaistiin perjantaina 19.1. Eduskunnassa. Maanselkä kuvaa uutta perusturvamallia edistykselliseksi.

– Kannustava perusturva tukee perheiden yhtenäisyyttä ja uuden per- heen perustamista. Se huomioi ekologiset tavoitteet ja pienentää asumisen ympäristökuormitusta. Kannustava perusturva on yksinkertainen, yksilö- kohtainen ja ennen kaikkea työhön kannustava. Se tarjoaa avun ja mahdolli- suuden selviytyä tilanteesta, johon työttömyys tai muu elämän kova kohtalo on johtanut. Kannustava perusturva ehkäisee syrjäytymistä. Kannustamalla ahkeruuteen ja yrittämiseen, se mahdollistaa omien kykyjen käyttämisen ja osaamisen yhteiseksi hyväksi, Maanselkä summaa.

Lue lisää perusturvasta sivuilta:

https://www.facebook.com/kannustavaperusturva/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s