Robotiikka, geenitekniikka, etiikka -kirja julkaistu

Geenitekniikan ja robotiikan huikean nopea kehitys herättää aiheellisia kysymyksiä edessämme olevista eettisistä haasteista, joihin vastaamista ihmiskunta, yritykset ja lainsäätäjät eivät voi enää kauaa viivyttää. Tieteen tuloksia voidaan käyttää sekä hyvään että pahaan. Uuden tekniikan haasteet ovat eettisiä. Ne pitävät sisällään kysymyksen siitä, mitä me olemme ihmisinä. Ajatushautomo Kompassi ry järjesti aiheesta seminaarin Helsingin yliopistolla 14.10.2017. Tämä kirja on syntynyt tuon seminaarin tuloksena.
Seminaarin ohjelma oli monipuolinen. Meillä oli kunnia saada alustajiksi
Suomen ja myös koko maailman johtavia asiantuntijoita. Näiden alustajien esitelmat on koottu kirjaan Robotiikka, geenitekniikka, etiikka. Kirjan voit ladata tästä: Robotiikka geenitekniikka etiikka Kirja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s